Wert 4121 Foarfeca de gradina

Wert 4121 Foarfeca de gradina

19,27 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  
 

WERT Foarfeca de gradina Wert 4121, 200 mm (W4121)

19,27 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
casaidea.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 19,27 RON

Descrierea produsului
Foarfeca de gradina Wert este un produs gandit pentru a ajuta gradinarii sau persoanele pasionate de gradinarit atunci cand vine vorba de curatatul plantelor sau taierea diverselor plante.

Foarfeca Wert este dotata cu doua manere ergonomice care fac ca prinderea sa fie foarte comoda si fixa. Corpul foarfecei este realizat din Nylon/PP. Diametrul de taiere pe care aceasta foarfeca il are este de 12 mm.

Falcile foarfecei sunt realizate din inox de inalta calitate. Materialele care au contribuit la realizarea acestei foarfeci, o fac sa fie foarte rezistenta si fiabila in timp chiar si in cele mai grele conditii  de munca.

Corp din oţel
Mânere acoperite TPR
Deschidere automată
Diametru de tăiere de 12 mm
Fălci din inox de înaltă calitate
Lungime totală: 200 mm
Lungime lamă: 60 mm

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.